Drumschool Bergen op Zoom

Eastern Expressions, Big Bang

Drumles

Drumschool Rotterdam is een jonge, energieke drumschool met een moderne manier van lesgeven. Gesitueerd in het bruisende hart van Rotterdam, vormt de school een uniek creatief centrum, dat in direct contact staat met de levendige muziekcultuur van de stad.

Verleg je grenzen met drummen in het centrum van Rotterdam en ontdek je eigen stijl!
Maak tijdens de drumlessen spelenderwijs kennis met allerlei speeltechnieken en leef je uit in stijlen als Fusion, Funk, Jazz, Pop of Hardrock. Kennis van het notenschrift is géén vereiste voor het volgen van lessen, welke zullen worden gegeven door topdrummers met conservatorium- achtergrond en internationale les- en podiumervaring.

De lesruimte is ingericht met professionele instrumenten en apparatuur voor prettige werk- en studieomstandigheden voor de leerlingen en leraren.
Na een jaarlijkse periode van lessen kun je bij Drumschool Rotterdam ook je drumcertificaat halen.

Lessen & Tarieven

Drumlessen worden in principe wekelijks gevolgd. Het lesgeld kan je per maand, per half jaar of per jaar vooraf voldoen. Dit kan contant bij aanvang van de eerste les of je zorgt ervoor dat het lesgeld overgemaakt is voor de betreffende lesperiode.
De tarieven gelden bij inschrijving van minimaal een kwartaal.

Lesgeld 2010/2011 (alle bedragen zijn inclusief BTW)

Per les (30 min.): €   20,00
Per maand: €   80,00
Per kwartaal: € 240,00
Per halfjaar € 480,00
Per jaar: € 960,00

Let op!
Betaal je een halfjaar vooruit dan krijg je 5% korting. Bij vooruitbetaling van een jaar is de korting 10%.

Introductiecursus
Om te kijken of je drummen leuk vindt, kun je een introductiecursus volgen. Deze cursus bestaat uit 3 lessen van een half uur voor € 50,00

Inschrijven
Je kunt je inschrijven voor drumlessen door invullen van het aanmeldformulier op deze site, of door te bellen naar: 06-13 78 01 99

Speciaal voor onze leerlingen:

In samenwerking met Maracazz Percussion Rotterdam kunnen wij u Egyptische darbuka's aanbieden voor de speciale prijs van € 167,50.

  

 

Drumschool Bergen op Zoom is een onderdeel van Eastern Expressions©

Geef ook eens drumles kado

Home